област Велико Търново
Сподели
25 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Инж. Добрев: Основният ни приоритет за Драганово е ВиК инфраструктурата

Инж. Добрев: Основният ни приоритет за Драганово е ВиК инфраструктурата
Препълнена зала в Драганово посрещна кандидатите на местните избори от ПП ГЕРБ на последен концерт.

Кандидатът инж. Добромир Добрев разясни накратко пред драгановчани програмата си за развитие на община Горна Оряховица. „Основният ни приоритет за Драганово е ВиК инфраструктура. Това, което поемаме като ангажимент, го изпълняваме. През следващия мандат всяко едно от населените места ще има проект за водопроводна мрежа. Тази дейност ще даде възможност на хората да живеят спокойно, без постоянни аварии. Правителството залага за магистрала „Хемус” като основен обект. Тя ще мине през територията на нашата община и в частност – землището на село Драганово. Вече имаме съгласувани проекти, на които основна цел е в селото да има отбивка за качване на магистралата. Това го постигнахме с усилията на общинската администрация и народният ни представител Клавдия Ганчева. Икономиката ни ще се възроди и селата ни успешно ще се развият”.

Кандидатът за кмет на Драганово Светослав Иванов обеща пред всички присъстващи, че освен като кмет, допринасящ за развитието на селото, ще продължи да работи и в сферата на социалните услуги – в помощ на всички жители. Освен големите, проекти, за които вече получи одобрението на инж. Добрев, Светослав ще работи и за чистотата в селото, повече цветни градинки за внасяне на уют, поддръжка на централния парк, на гробищния парк. Възрастните хора ще бъдат обхванати в социални мероприятия от типа на домашен патронаж.

Действащият кмет Нели Грошкова, която четири години милееше за Драганово, искрено пожела успех на новия кандидат.

Своята подкрепа изказа и народният представител Клавдия Ганчева. „Инж. Добрев доказа през годините, че знае, може и действа. Той е близо до хората, до техните проблеми и търси най-добрите решения. Господин Иванов като дългогодишен социален работник също познава проблемите на хората. Заедно с екипа на Добрев би работил достойно за Драганово. Нека оценим извършеното през последния мандат, нека погледнем програмата, заложена за следващия. Това са реални обещания, с реална визия за финансирането".

Бурни аплодисменти получи отборът на ГЕРБ – Горна Оряховица за реалните политики, които води, за реализираните проекти и заложените планове в следващите години. „На 27 октомври да гласуваме разумно с №43 за силния отбор на ГЕРБ – правителство, законодателна власт, кмет на Община, общински съветници и кмет на населеното място, за да продължим заедно напред”, призова инж. Клавдия Ганчева.

Програмата продължи с изпълнението на младите надежди на Драганово Йоана и Моника Алексиеви, Фолклорен клуб „Българка” при НЧ „Съединение”, Александър Александров (Алекс) и Роси Кирилова.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ