област Велико Търново
Сподели
25 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Инж. Добрев избра да закрие кампанията си с горнооряховски изпълнители

Инж. Добрев избра да закрие кампанията си с горнооряховски изпълнители
„Попитахте ме защо заключителният ни концерт не е на чисто новия площад в града. Преди четири години, когато провеждахме кампанията ни, обещахме да обновим центъра – и го направихме! Сега сме тук, в спортната зала, защото заставаме пред вас с увереността, че в следващия мандат тя ще бъде ремонтирана и ще послужи за тренировъчна база. Както вече знаете, ще изградим изцяло нова зала за нашите спортни таланти. Ние сложихме началото на промяната в нашия град. Пътят, който начертахме, е основна предпоставка за запазване на нашите деца и връщане на младите семейства. Аз и моят екип знаем как!“. С тези думи приветства инж. Добромир Добрев гостите на финалния концерт в предизборната кампания.

Симпатизанти на ГЕРБ препълниха спортната зала в заключителния концерт. Участие взеха таланти от Горна Оряховица във всички сфери на певческите и танцови изкуства. Домакините споделиха, че са избрали да подкрепят и дадат подиум на местните изпълнители, вместо на скъпи звезди. По този начин сумата, предвидена за концерт отива при горнооряховски танцьори и певци. Гостите имаха възможността да се насладят на уникални модерни танци, класически балет, фолклорни изпълнения. Концертът продължи над три часа.

Сред гостите на събитието бяха народният представител от 44. НС Клавдия Ганчева и кандидатът за трети мандат във Велико Търново – Даниел Панов.

„Съединението прави силата! Горна Оряховица беше назад във времето, но вие намерихте правилния път. Само чрез обединение, горнооряховци заедно ще постигнат просперитета на родния си град – да има по-добри икономически резултати, да има отново добрия екип, който да поведе напред! На добър час!‘ , изрази своята подкрепа Даниел Панов.

Инж. Добромир Добрев и екипът му от кандидати за общински съветници и кметове по населените места ще продължат да изграждат Горна Оряховица  като град с индустриални възможности, но и като средище на култура, спорт и изкуство. „С енергия и опит“ участват в интегралната бюлетина с №43.ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ