област Велико Търново
Сподели
17 май 2019
Автор: ОбластВТ

Инж.​Даниел Панов: Медийните атаки срещу кмета инж. Добрев са в полза на партии, а не защитават интересите на града

Инж.​Даниел Панов: Медийните атаки срещу кмета инж. Добрев са в полза на партии, а не защитават интересите на града
„Горна Оряховица се развива и това е неоспорим факт“
Следя внимателно всичко, което се публикува като атаки срещу кмета на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и мисля, че медиите трябва да преосмислят материалите, в които защитават интереси на определени политически партии, а не са в полза на това, което се прави за града. Това заяви в Горна Оряховица областният лидер на ГЕРБ, кмет на Велико Търново и председател на УС на Националното сдружение на общините Даниел Панов. По думите му, всички сигнали с нарушения за къщи за гости, трябва да бъдат проверени от компетентните органи, които да се произнесат. Всички други атаки са безпочвени и злонамерени.

Панов участва в среща на представителите на образованието с кандидата за евродепутат от партия ГЕРБ Ева Майдел. 
Моята съпруга е от Горна Оряховица, аз съм учил в механотехникума и не съм безразличен както към града, така и към това училище. Най-важното е, че градът се променя към по-добро. Няма да изброявам парковете, нито училищата и детските градини, които се ремонтираха по европроекти, допълни Панов. Добромир Добрев може да има грешки, но кой не греши, каза още областният лидер на ГЕРБ и отново подчерта, че Горна Оряховица е поела път на развитие на горе именно при управлението на този кмет. 

Панов благодари на хората, които работят в сферата на образованието и дават всичко от себе си за бъдещето на града и България.  Той призова хората да излязат на 26-ти май и да гласуват, защото евроизборите са важни за страната ни. Ако ГЕРБ не спечели изборите, рискуваме да се върнем във времената на управление на БСП, когато имаше спрени европроекти, България беше в застой, а недостигът в бюджета беше огромен, допълни Панов.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ