област Велико Търново
Сподели
25 яну 2019
Автор: ОбластВТ

Зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще посети Велико Търново

Зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще посети Велико Търново
Заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще посети Велико Търново на 28 януари 2019 г. (понеделник).

 
От 11.00 часа зам.-министър Зорница Русинова ще открие Информационен ден по процедура „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания – Компонент 2" на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Събитието ще се проведе в зала „Царевец“ на хотел „Премиер“ на адрес: ул. „Сава Пенчев“ №1. Основната цел на операцията „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания - Компонент 2“ е да подобри качеството на живот и възможностите за социално включване на възрастните и хората с увреждания чрез осигуряване на мрежа от услуги в домашна среда и изграждане на подходящ капацитет за предоставянето им. Проектите ще се изпълняват на територията на цялата страна. Общият бюджет на процедурата е 45,7 млн. лева.

Зам.-министър Зорница Русинова ще посети и Общностен център за деца и родители „ЦАРЕВГРАД“. По време на посещението тя ще представи пред медиите философията на промените чрез Законопроекта за социалните услуги.
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ