област Велико Търново
Сподели
28 апр 2017
Автор: ОбластВТ

Заместник областният управител Камен Алексиев уважи тържеството по повод 45 годишнината от създаването на ОУ „Бачо Киро"

Заместник областният управител Камен Алексиев уважи тържеството по повод 45 годишнината от създаването на ОУ „Бачо Киро
Заместник областният управител Камен Алексиев уважи тържеството по повод 45 годишнината от създаването на ОУ „Бачо Киро". Ученици, учители и гости се бяха събрали в Двореца на културата и спорта, за да отбележат годишнината. 

На тържеството присъстваха  настоящи, бъдещи и бивши възпитаници на учебното заведение, които изнесоха литературно-музикален спектакъл „Спомени в бъдещето". В Актовата зала на училището се състоя среща на поколенията „Когато се наливаха основите". Първият директор на училището е почетният гражданин на Велико Търново Гинка Стефанова. След нея в продължение на 25 години управлява Надя Върбанова, а днес директор е Владимир Николов. 

Празничните прояви, посветени на годишнината, се реализират през цялата учебна година. В седмицата преди патронния празник във фоайето на училището беше подредена изложба с ученически рисунки „Моето училище празнува". В актовата зала са експонирани снимки, показващи мигове от училищния живот.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ