област Велико Търново
Сподели
05 юни 2019
Автор: ОбластВТ

Естетичен център DermaV - здраве, красота, стил и комфорт

Естетичен център DermaV - здраве, красота, стил и комфорт
Тук работи единственият в областта апарат за криолиполиза - иновативен метод за скулптиране на тялото
 
 
 
Красотата е излъчване, стил, здраве, самочувствие. Грижата за красотата е уважение както към самите нас, така и към нашите близки и любими хора. Това е водещата идея на най-новия оазис на здравето и разкрасителните процедури във Велико Търново – Естетичен център DermaV. Обектът е оборудван с последни модели апаратура за различни процедури, а екипът от професионалисти, доказали се в своята област, кара всеки от хората, прекрачили прага, да се чувства специален.Услугите, които предоставя Естетичен център DermaV, са изключително разнообразни и са насочени към всички възрасти. Тук може да разрешите както важен за вас здравословен козметичен проблем, така и да доставите наслада на душата и тялото си с различни видове процедури, разказва собственичката на обекта Велислава Кирилова. По професия тя е медицинска сестра, като повече от 15 години трупа опит и сътрудничи на известни пластичен хирург и дерматолог в щата Ню Йорк в САЩ. Завръщайки се от Америка, тя и съпругът й решават да сбъднат мечтата си и да направят ново, модерно студио за красота в болярския град, което да отговаря на високите изисквания на хората, които имат специално отношение към своето здраве и красота.
 
Козметично-дерматологичните терапии
 
в Центъра включват химически пилове за всеки вид кожа и за всеки проблем на кожата; повърхностен, средно дълбок и дълбок пилинг; мезотерапия за лице, шия и деколте; Микронееделинг и Дерма Пен.
 
В областта на филъри и ботокс
 
Център DermaV предлага поставяне на ботулинов токсин – BOTOX- Alergan и хиалуронови филъри – Restilan – Calderma и Perfectha – Sinclair.
 
Лазерната терапия  Candela GentalYag
 
 e друга услуга на новия естетичен център. Тя включва лазерна епилация за обезкосмяване на цяло тяло, лазерно третиране на лице, врат и деколте (стягаща терапия, лазерно премахване на лицеви капиляри, лазерно третиране на Rosacea, както и лазерно третиране на капиляри на краката.
С GentalYag може да се третира всички видове кожа  през всички сезони!, подчертава Велислава Кирилова.
Цените на различните видове епилация са съобразени с размера на третираната зона. Лазерната епилация за тийнейджъри е на специални цени.
 
Козметичните терапии
 
в DermaV също са много разнообразни – почистване на лице, почистване на лице в три стъпки - почистване, естракция, хидратация; диамантено дермабразио, микроблейдинг, дермапланинг (метод за премахване на нежелания мъх по лицето и шията); дерма ролер – лек вариант с хидратираща функция,  както и хидратираща и  подхранваща терапия.
 
Специално за тийнейджъри,
 
които търсят спасение от досадното акне, в Център DermaV предлагат на младите хора почистване на лице с естракция, химичен пилинг или дермабразио.
За истински релакс и наслада в „Дерма“ може да изберете
 
различни видове масажи
 
класически, с горещи камъни или с етерични масла.
Заседналият начин на живот, безкрайните часове пред компютъра и обездвижването ни карат да се чувстваме сковани и да изпитваме болки по цялото тяло. За да се спасите от тези страдания, в Центъра може да се подложите на лечебен масаж за проблеми в раменете, горната и долната част на гръбнака; на масаж за миофасциална болка по тялото  на съединителната тъкан, или пък да изберете спортен масаж.


 
Специален стол за педикюр
 
последно поколение, ще радва клиентите на Център DermaV, а в него те ще се насладят освен на професионализма на персонала, и на истински комфорт по време на процедурите.
Друга услуга, предоставяна в обекта, е пробиването на уши със стерилни обеци.
Едно от най-големите предимства на новия естетичен център е, че в него се прилага
 
криолиполиза - иновативен метод
за скулптиране на тялото
 
чрез замразяване на мастните депа (безоперативна липосукция).  Криолиполизата действа, като постепенно извлича телесната топлина от подкожните нива на мазнините. Целта на процедурата е трайно намаляване на подкожните мастни депа в третираните зони.
Методът действа, като съответният апликатор засмуква мастните тъкани чрез вакуум, който временно намалява кръвообращението и спомага за криотерапията. Съответната област се охлажда без болка до минус 8 градуса по Целзий за по-малко от една минута, като самата процедура е с продължителност 70 минути.
Генерира се охлаждащ ефект, докато тъканта достигне програмираната температура. Целта е чрез замразяването на три от петте основни мастни киселини да се постигне кристализация на на поне 30 на сто от мастните клетки в тази зона при първа процедура.
След тази обработка започва естествения процес на програмирано унищожаване на мастната клетка от организма и изхвърляне на мазнините чрез лимфната система.
Методът е базира на естествените процеси на тялото. Мазнината се отделя и изолира, а останалите тъкани остават защитени.
Апаратът за криолиполиза, който е единствен на територията на област Велико Търново, със сигурност ще помогне на много хора да се сдобият с желаното тяло, без да се подлагат на мъчителни диети или да прекарват часове наред във фитнеса.
От ръководството на Естетичен център DermaV напомнят,  че при първо посещение за маникюр, масажи и козметични процедури, клиентите получават 30 % отстъпка
 


Известни медици, доказали
се в своята област,
 
ще провеждат прегледи и консултации в новия център за красота във Велико Търново. В сряда и петък прегледи ще прави естетичният дерматолог д-р Светлана Василева,  която е специализант на проф. Христозов. Медицински управител и консултант по гинекологични естетични проблеми в центъра е известният в старата столица д-р Даниел Илиев. 
Консултации на място ще провежда и дерматологът д-р Даниел Богданов.
„Дерма“ си партнира с известния пластичен хирург д-р Ильо Стоянов от „Есте клиник“ - София.
С последното си поколение апаратура, с високото професионално ниво на персонала и изключително приятната обстановка в обекта, Естетичен център DermaV със сигурност ще се превърне в притегателно място за великотърновци и гостите на града, които се грижат за своето здраве и вярват, че красотата ще спаси света!
 
 
Естетичен център DermaV
гр. Велико Търново
ул. „Ален мак“ № 6
+359 884 872 880
+359 62 521 520
 Facebook /DermaV
www.dermav.bg
 
 
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ