област Велико Търново
Сподели
19 окт 2020
Автор: ОбластВТ

Елен Колева и кърджалийският театър представят „Перфектната сватба“ във Велико Търново

Елен Колева и кърджалийският театър представят „Перфектната сватба“ във Велико Търново
Блестящата комедия „Перфектната сватба“ ще представи на великотърновска сцена екипът на Театрално-музикален център – Кърджали. Най-невероятните недоразумения пред погледите на зрителите ще забъркат актьорите Елен Колева, София Бобчева, Христо Терзиев, Анна Петрова, Божидар Георгиев, Цветан Николов и Адриана Кънчева.

Представлението е на 22 октомври /четвъртък/ от 19 часа в голяма зала на Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов“ в старата столица.

„Перфектната сватба“ от Робин Хоудън е комедия на ситуациите, която разказва историята на двама приятели, попаднали в поредица от недоразумения. В сюжета се забъркват още няколко истории - на две красиви момичета, които си сменят ролите в името на любовта, на една ексцентрична булка, която си търси мястото в този така объркан живот, и на една ексцентрична майка, която все не може да ожени своята ексцентрична дъщеря. Така „Перфектната сватба“ се превръща в едно комично пътуване към откриване на истинските чувства, истинските приятели и истинската любов.

Спектакълът е определен като една от най-добрите комедии, които са се появявали по българските сцени. В творческия екип участват режисьорът Владлен Александров, музиката е на Евгени Господинов, сценографията на Иван Карев, а костюмите на Весела Статкова. Билети за „Перфектната сватба“ се продават на касата на МДТ „Константин Кисимов“.

На 28 и 29 октомври великотърновският театър ще върне визитата в Кърджали и Хасково. Съставът ще гостува с оперетата „Прилепът“ на Йохан Щраус-син, а неин режисьор е Гълъб Бочуков, директор на Театрално-музикалния център
в Кърджали. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ