област Велико Търново
Сподели
18 май 2019
Автор: ОбластВТ

Ева Майдел: В ГЕРБ заставаме пред хората с лицата, постиженията и конкретните си идеи, а не с неизпълними обещания

Ева Майдел: В ГЕРБ заставаме пред хората с лицата, постиженията и конкретните си идеи, а не с неизпълними обещания
"Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ заставаме пред българите със своите лица, реални постижения и конкретни идеи, а не с празни и кухи обещания, както опонентите ни. В БСП не могат да се похвалят с нито един успех, нито в държавата, нито на европейско ниво. Затова залагат единствено на обвинения и гръмки, но неизпълними обещания.

Това няма да подобри живота на хората. Ние в екипа на ГЕРБ в Европарламента постигнахме конкретни и измерими успехи – намалихме цените за телефонните разговори в ЕС, намалихме банковите такси за преводите в евро, увеличихме средствата за България по еврофондовете, противопоставихме се и ще продължаваме да го правим на пакета "Макрон". Направихме така, че България да е четвърта в ЕС по привлечени инвестиции по плана Юнкер." 

Това заяви кандидатът за евродепутат и четвърта в листата от ГЕРБ Ева Майдел по време на посещението си във великотърновско предприятие. „Ева Майдел е най-разпознаваемият евродепутат в нашата област. Информационният й офис във В. Търново работи активно от февруари 2015 г., като през годините Ева Майдел подкрепи десетки каузи и инициативи в региона“, каза Деян Хаджийски, лидер на групата на ГЕРБ във ВТОбС - най-голямата група общински съветници в областта. Деян Хаджийски придружаваше Ева Майдел по време на срещата. Той подчерта, че бъдещите евродепутати ще бъдат гласът на България в Европа, затова е важно да изпратим там компетентни, можещи и работещи хора, каквито са кандидати от листата на ГЕРБ-СДС.  

"Имаме и конкретни идеи как можем да продължим в тази посока, за да използваме максимално добре членството на България в ЕС, за да достигне Европа във всяко кътче на страната“, допълни Ева Майдел
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ