област Велико Търново
Сподели
09 мар 2018
Автор: ОбластВТ

Д-р Милен Врабевски ще изнесе публична лекция във Великотърновски университет

Д-р Милен Врабевски ще изнесе публична лекция във Великотърновски университет
Д-р Милен Врабевски ще изнесе публична лекция във Великотърновския университет. Събитието ще се проведе в 321 зала, Ректорат на учебното заведение и е със свободен вход.
 
На 12 март от 11:00 ч. Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий" ще бъде домакин на предстоящата публична лекция на председателя на Фондация „Българска памет" д-р Милен Врабевски. Той пристига по покана на студентите от Дипломатически клуб „Имхотеп", а темата на лекцията ще бъде „МЛАДИТЕ ХОРА В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ".
 
По време на беседата си д-р Врабевски ще разкаже за възможностите за развитие, които Европейският съюз и България, като част от него, предлагат на младите хора, ще сподели своята лична формулата за успех и защо любовта ни към обществото е ключов фактор за неговия успех и прогрес. 
 
„С нетърпение очаквам да се срещна със студентите от Великотърновския университет. Намирам за изключително важна и отговорна задача да запознаем младите хора с възможностите, които стоят пред тях и да ги мотивираме да работят за просперитета на обществото си. Ключов мотивационен фактор е родолюбието, което също е сред европейските ценности. Ако искрено обичаш средата в която си роден и отрасъл, имаш желание да инвестираш таланта си в нея", сподели само дни преди участието си д-р Врабевски.
 
На събитието ще присъства и ректорът на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий" проф. д-р Христо Бонджолов, организаторите на събитието – Дипломатически клуб „Имхотеп'', както и много студенти, ученици и граждани. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ