област Велико Търново
Сподели
02 ное 2021
Автор: ОбластВТ

Д-р Магдалена Джикова, номер 11 в кандидатската листа на ВМРО-БНД: ВМРО е партията с традиции в България, която стои твърдо на своята позиция

Д-р Магдалена Джикова, номер 11 в кандидатската листа на ВМРО-БНД: ВМРО е партията с традиции в България, която стои твърдо на своята позиция
Аз съм д-р Джикова и повече от 30 г. работя в областта на женското здраве - акушер-гинеколог съм.

Родом съм от Велико Търново, завършила съм гимназия с преподаване на чужди езици в града, а висшето си образование магистратура - в Медицинския университет в Плевен. Интересен беше стартът ми като лекар – на другия ден след голямото земетресение в Стражица през 1986 г. Работила съм в болнична и извънболнична помощ, била съм управител в извънболнични структури - медицински центрове, а сега работя в „Комплексен онкологичен център - Велико Търново” и то това, което съм искала винаги - гинекологична хирургия.

Успях да отгледам и две добри деца - близнаци, син и дъщеря, вече зрели хора. Имам и двама внуци. Това ме прави горда и щастлива.

С годините човек натрупва житейска мъдрост и опит и иска да сподели и направи нещо добро за обществото. Затова се ангажирах и станах член на ВМРО преди две години, партията с традиции в България, която стои твърдо на своята позиция независимо от политическите украски на настоящето.

Привлече ме истинският патриотизъм на тези хора, борбеността и неуморната отдаденост на каузата за запазване на българското семейство и традиции, на това децата да имат майка-жена и баща-мъж.

И тъй като работя в областта на здравеопазването, няма как да не ме вълнува проблемът с пандемията от Covid-19 и злощастното състояние на нашето общество - с хилядите заразени и над 100 починали ежедневно!

Аз поддържам идеята, че човек трябва да е отговорен първо към своето здраве и тогава да търси пропуските в здравните институции. Подкрепям ползата от ваксинирането и пледирам всеки да се ваксинира. В моменти на ситуация като днешната, крайните мерки са необходими, иначе губим хиляди животи. Явно нашето общество разбира свободата на избор като отричане на новото и полезното.

Скъпи сънъродници, събудете се и излезте от мрачното настояще като осигурите здраве за себе си и семействата си! Приемете призива за по-бързо ваксиниране!

Така спокойно и ще гласувате на последните избори за 2021 година с бюлетина № 21 за ВМРО!


                                         

 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ