област Велико Търново
Сподели

Д-р Ивелина Гецова получи купа и благодарствен адрес за добър организатор

Д-р Ивелина Гецова получи купа и благодарствен адрес за добър организатор

В знак на благодарност за добрата организация на поредната пета автомобилна надпревара в Лясковец, кметът д-р Гецова получи от директора на състезанието Купа-Организатор и благодарствено писмо.

Автомобилното състезание „Лясковец-Раховец” тази година се проведе на територията на град Лясковец. Ръководството на Общината се погрижи добре да подготви трасето за безопасното преминаване на състезателите по него. В резултат на отличното сътрудничество на Община Лясковец със СККА „Етър Рейсинг” и другите организатори (Община Горна Оряховица и Българската Федерация по автомобилен спорт), тази година състезанието отново беше на много високо ниво, успя да събере над осем хиляди почитатели и любители на този екстремен спорт и породи емоции у всички гости на Лясковец, дошли за зрелищното събитие.

Именно това написа и в благодарствено писмо до кмета на Лясковец д-р Гецова директорът на инициативата Димитър Стефанов: „Състезанието беше посетено от над 8 000 зрители и се превърна в един празник за хилядите любители на автомобилния спорт от региона и цялата страна. Благодарим Ви за оказаното съдействие!”

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ