област Велико Търново
Сподели
24 дек 2019
Автор: ОбластВТ

Д-р Ивелина Гецова поздрави лясковчани по повод настъпващите празници

Д-р Ивелина Гецова поздрави лясковчани по повод настъпващите празници
Скъпи съграждани,
 
В навечерието на Коледа и в очакване на Новата година отправям към Вас и близките Ви сърдечни пожелания за красиви моменти в празничните дни, за топлота в сърцата и вяра в душите.

В тези няколко предпразнични дни винаги правим равносметка за това какви бяхме, колко по-добри или по-лоши станахме, имахме ли сполука, достатъчно съпричастни ли бяхме и как преминахме през радостите и изпитанията на отиващата си година.

Скъпи съграждани, нека с настъпването на 2020 година, да намерим правилния път към решаването на важните проблеми, да съберем сили и направим града и селата си уютни места за живот, творчество и реализация. Нека опазваме с разум и грижа здравето на децата си и да милеем за тяхното добро образователно развитие, да милеем за красивата си природа. Нека градим, а не рушим създаденото от предците си и от нас самите, и с гордост и с достойнство да съхраним традициите си, които да са пътеводна светлина към по-добрия ни утрешен ден. Нека празничните дни ни донесат надеждата, че всичко това ще се случи и ще бъдем от следващата календарна година по-добри, по-успешни, по-съпричастни и по-оптимистично настроени за бъдещето на нас, на децата ни и на нашите родители. 

Бъдете здрави, вярвайте и нека заедно работим за постигането на всичко това! Желая Ви веселие през празничните дни и една ползотворна, обединяваща и благополучна Нова 2020 година!

Весела Коледа и щастлива Нова година!
 
д-р Ивелина Гецова
Кмет на oбщина Лясковец
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ