област Велико Търново
Сподели
04 дек 2017
Автор: ОбластВТ

Дядо Коледа пристигна в Горна Оряховица и запали коледните светлини на елхата

Дядо Коледа пристигна в Горна Оряховица и запали коледните светлини на елхата
Коледното настроение в Горна Оряховица продължава да се покачва. Тази вечер на площада пред сградата на Общината малки и големи се събраха да наблюдават заедно запалването на светлините на голямата коледна елха.

Празникът започна в 17:30, като децата имаха възможност да наблюдават Държавен куклен театър - Габрово и спектакъла „Откраднатите ботуши на Дядо Коледа“.В самия край на представлението дойде и дългоочакваният от всички гост - Дядо Коледа. Той бе посрещнат от кмета на общината инж. Добромир Добрев и от бурните викове на всички малчугани.Всички заедно имаха за задача да отброят оставащото време до запалването на коледните светлини. След като броенето стигна до нула, коледната елха заблестя със своя неотразим магичен блясък, а над небето се извисиха празнични илюминации.За финал, всички деца имаха възможност за снимки с добрия старец, шейната и елените.


Празничните събития в община Горна Оряховица ще продължат през целия месец, а в края на тази седмица се очаква и откриването на ледената пързалка пред летния театър.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ