област Велико Търново
Сподели
02 юни 2021
Автор: ОбластВТ

Доц. Милен Михов е номиниран за водач на листата на „Българските патриоти“

Доц. Милен Михов е номиниран за водач на листата на „Българските патриоти“
Българските патриоти в старата столица се готвят за предсрочните избори
 
Женската организация на ВМРО – Велико Търново с председател д-р Юлия Тонкова номинира доц. д-р Милен Михов за водач на листата. Мотивът, с който дамите заявиха предпочитанието си той да е начело на листата на „Българските патриоти“ във Велико Търново, се основава с обществения и политически опит на доц. Михов и е признание за неговата дейност като народен представител.
 
Припомняме, че родолюбивата организация ВМРО подписа коалиционно споразумение на 20 май с две политически формации - НФСБ и ВОЛЯ, под името БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, след като бе постигната договорка за обединение около 10 важни приоритета.
 
Основни сред тях са: национално помирение и прекратяване на междуинституционалните войни; повишаване на доходите и пенсиите; мерки срещу монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; преодоляване на демографската катастрофа; недопускане на ДПС в управлението на България; независима и националноотговорна външна политика; защита на традиционното семейство и недопускане на еднополови бракове; прекратяване на социалния паразитизъм; въвеждане на образователен ценз при гласуване; децентрализация; нулева толерантност към корупцията; нов Обществен договор и др.
 
Съгласно постигнатото споразумение между трите партии, водещото място в листата е на ВМРО.
 
 
 


 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ