област Велико Търново
Сподели
15 апр 2020
Автор: ОбластВТ

Диспечерски център в Община Горна Оряховица приема заявки за извършване на услуги за доставка на храни и лекарства на адрес

Диспечерски център в Община Горна Оряховица приема заявки за извършване на услуги за доставка на храни и лекарства на адрес
Диспечерски център в Община Горна Оряховица приема заявки за извършване на услуги по доставка на храна, хранителни продукти и продукти от първа необходимост, вкл. лекарства, заплащане на битови сметки, заявяване и получаване на неотложни административни услуги със средства на потребителите.

Приемат се поръчки по телефона от възрастни, самотни, трудноподвижни хора, лица под карантина, самотни родители с деца до 12 години, които са в невъзможност да оставят децата си сами и други застрашени групи хора. Екипите се придвижват с автомобили на Oбщината.

След подаване на заявката, екипите отиват до адреса, обаждат се на потребителите и получават списъка с продукти и лекарства, както и парите, с които ще се пазарува. Задължително за лекарствата е необходимо хората да си дават и рецептите, предупреждават от Диспечерския център. Услугите по доставка са безплатни, като при осъществяването й, служителите задължително представят фактура и/или касова бележка от фискално устройство за пазаруваните стоки.
Услугите се извършват при строги при спазване на строги противоепидемични мерки. За екипите са осигурени пълни комплекти предпазно облекло и дезинфектанти.

Поръчки за извършваните услуги могат да се правят от 08,00 ч. до 17,00 ч. всеки работен ден на телефони: 0879 115 635; 0882 165 369; 0879 225 303; 0879 225 315.
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ