област Велико Търново
Сподели
22 дек 2020
Автор: ОбластВТ

Деца от Първомайци изненадаха персонала на МБАЛ "Свети Иван Рилски"

Деца от Първомайци изненадаха персонала на МБАЛ Свети Иван Рилски
Колективът и малчуганите от детска градина „Здравец” в село Първомайци изненадаха приятно днес персонала на МБАЛ „Свети Иван Рилски”.

В навечерието на най-светлите християнски празници те изпратиха 121 коледни картички с топли пожелания за лекари, медицински специалисти, санитари и доброволци, както и вкусна торта. Картичките са изработени от децата и техните родители.

В трогателно писмо, деца, родители и педагози от детската градина, изразяват своите сърдечни благодарности към медицинските екипи и им пожелават нови професионални успехи и много поводи за радост.

„Творете чудеса в миговете на безнадеждност и страдание! Стопляйте с усмивките и грижите си човешките сърца! Дарявайте здраве, надежда и светлина, от които толкова се нуждаем тези дни! Бъдете здрави, все така сърцати и добротворящи! Нека имате много поводи за радост и професионално удовлетворение! Нека стремежът ви към нови висоти не стихва! Бъдете благословени, ангели на живота, благодарим ви от цялото си сърце!!!", гласи посланието на децата от ДГ "Здравец".


Информация и снимка: МБАЛ „Свети Иван Рилски” 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ