област Велико Търново
Сподели
14 ное 2017
Автор: ОбластВТ

Десетки жители на Велико Търново посетиха приемната на депутата от ГЕРБ Станислава Стоянова

Десетки жители на Велико Търново посетиха приемната на депутата от ГЕРБ Станислава Стоянова
Повече от три часа продължиха срещите с граждани на народния представител от ГЕРБ Станислава Стоянова, по време на депутатската приемна за жители на община Велико Търново.

Заедно със Стоянова, на приемната присъства и председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов. Основно лични, имотни и междусъседски проблеми изложиха жители на старата столица пред представителите на законодателната и местната власт, като голяма част от поставените въпроси ще намерят разрешение в кратки срокове.     
Пред народния представител граждани споделиха и тревожност заради фалшивите новини, които се роят напоследък и заливат социалните мрежи с откровени лъжи. „Всъщност точно това създава паралелната реалност, за която постоянно говорят от левицата. Подобни прийоми обаче не подхождат на никой политически лидер и на никоя цивилизована политическа сила“, коментира депутатът Станислава Стоянова.

Посетители в приемната настояха да се намери начин за контрол върху собствеността и легитимността на многобройните новопоявили се сайтове, тиражиращи фалшиви новини.

Заедно с жители на старата столица, Станислава Стоянова обсъди безспорните успехи на страната в международен план и ползотворните срещи, които премиерът Борисов и министри от кабинета провеждат в навечерието на европредседателството ни. „Очаква се до дни да пристигне и докладът за България, който по думите на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер ще е изключително позитивен“, обясни народният представител. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ