област Велико Търново
Сподели
03 юли 2019
Автор: ОбластВТ

Десетата конкурсна сесия на Националния иновационен фонд стартира и във Велико Търново

Десетата конкурсна сесия на Националния иновационен фонд стартира и във Велико Търново
Областният управител проф. д-р Любомира Попова откри и приветства участниците в информационна среща, която се проведе в областна администрация Велико Търново във връзка с новите правила на Десетата конкурсна сесия на Националния иновационен фонд. Събитието се проведе съвместно с Българската стартъп асоциация и Микрофинансираща институция „Джобс“ към Българската банка за развитие.Д-р Бойко Таков, изпълнителен директор на ИАНМСП, също приветства участниците и представи новостите във фонда.
Присъстващите на срещата имаха възможността да се запознаят с дейността и целите на Националния иновационен фонд, насочени към насърчаване на научноизследователската и развойната дейност, повишаване конкурентоспособността на предприятията и новите финансови продукти на Микрофинансиращата институция „Джобс“ към Българска банка за развитие.  

Проектни предложения могат да се подават от 01.07.2019 г. до 17,30 ч. на 09.08.2019 г., а максималната стойност на безвъзмездната финансова помощ за иновативен проект е в размер до 500 000 лв. Финансовият ресурс за сесията е 4.5 млн. лв. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ