област Велико Търново
Сподели
06 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Депутатът Станислав Стоянов: Стефан Бранзелов ще донесе положителната промяна за Златарица

Депутатът Станислав Стоянов: Стефан Бранзелов ще донесе положителната промяна за Златарица
Гласовете за номер 43 в деня на вота ще задвижат Златарица напред

 
Курбан за здраве предостави на църквата в Златарица председателят на досегашния общински съвет и кандидат за кмет на балканската община Стефан Бранзелов. Обредната храна освети и раздаде отец Петър в уникалния местен храм “Свети Николай Мирликийски”.Много миряни, приятели и съмишленици на Стефан Бранзелов се събраха в църквата за благослов, който бе отслужен от Отец Петър. Здраве, далновидност и успех в обществено угодните дела, пожела той на кандидат-кмета Бранзелов и кандидатите за общински съветници.

Народният представител от ГЕРБ Станислав Стоянов, общинските съветници от старата столица Деян Хаджийски и Атанас Парушев, и великотърновският координатор на ГЕРБ Евгени Стоев присъстваха на службата. ГЕРБ стои твърдо зад Стефан Бранзелов и като управляваща политическа сила, неизменно ще подкрепя неговите полезни за жителите на Златарица начинания. Това заявиха след църковното служение представителите на най-голямата партия у нас. „Стефан Бранзелов е положителен човек и ако хората искат положителна промяна за региона, нека да го изберат за кмет. Като народни представители от най-голямата парламентарна група ние също декларираме своята категорична подкрепа за него и бъдещата му работа като управник. Възрожденска Златарица е един от важните градове на България и заслужава своя ренесанс и европейско развитие“, заяви в Златарица депутатът Станислав Стоянов. 

„Нека между хората да има мир, обич, разбирателство и толерантност. На Златарица не е нужен повече страх, нужно е обединение“, обърна се към съгражданите си кандидатът за кмет от ГЕРБ Стефан Бранзелов.

Именно Бранзелов ще бъде този управник, който се вслушва в нуждите и желанията на жителите в общината, категоричен е Деян Хаджийски, който председателстваше групата на ГЕРБ във Великотърновския общински съвет. Хаджийски заяви, че ако в деня на вота изберат номер 43 в бюлетината за кмет, хората в Златарица най-после ще задвижат напред своето родно място.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ