област Велико Търново
Сподели
21 мар 2018
Автор: ОбластВТ

Двудневно обучение за млади лидери организира Дипломатически клуб „Имхотеп"

Двудневно обучение за млади лидери организира Дипломатически клуб „Имхотеп
Първата по рода си студентска академия „Младите лидери" организира Дипломатически клуб „Имхотеп" при ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий". Двудневното обучение ще се проведе 23-24-ти март в зала „Европа" на ректората. Събитието ще подкрепи в тяхното самоусъвършенстване и развитие най-активните студенти на университета, амбицирани да бъдат лидери в своята област. По традиция Дипломатически клуб „Имхотеп" черпи идеи и опит от най-добрите експерти в своите области –доказани професионалисти.

В петък от 15 часа инициативата ще открие ректорът на търновската алма матер проф. Христо Бонджолов. Пръв пред гостите лекция ще поднесе регионалният директор на банка „Алианц" Антони Тодоров, който ще разясни повече за управлението и лидерството в банковия сектор. Веднага след това – как да съчетаем успешно образованието, бизнеса и дипломацията ще разясни почетния консул на Уругвай у нас- д-р Йоаким Каламарис.

Първи лектор на Академията в съботния ден ще бъде обявеният за най-прогресиращ млад лидер на 2017 от World ICT forum Петър Младенов. Понастоящем той е най-младият председател на Работна комисия в историята на Съвета на ЕС и началник на отдел „Младежки политики" в Министерството на младежта и спорта, което официално подкрепи Академия „Младите лидери".

Веднага след това експертът по политически PR Диана Сивинова ще разясни как се изгражда лидерски имидж с PR средства, а как да се презентират професионално в социалните мрежи, присъстващите ще научат от специалистът по Facebook маркетинг Роси Георгиева.

За да подберат най-интригуващите за младежите теми, от Дипломатическия клуб на университета проведоха специална анкета. Записването за участие приключи в началото март, над 50 ще са студентите, които ще имат шанса да развият своите лидерски умения.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ