област Велико Търново
Сподели
31 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Даниел Панов: Перспективите пред Горна Оряховица са отлични, Добромир Добрев е кметът на успешното развитие

Даниел Панов: Перспективите пред Горна Оряховица са отлични, Добромир Добрев е кметът на успешното развитие
Времената, когато Горна Оряховица беше жп гарата на Велико Търново отдавна са история. За по-малко от десетилетие в Горна Оряховица бяха привлечени повече инвестиции, отколкото за последния половин век. Подобни промени не са плод на щастлива случайност. Те са резултат от способността на кметския екип и от възможностите, които държавата предоставя.

Човекът, който превърна Горна Оряховица от сателитно селище в динамична и развиваща се община е Добромир Добрев, колкото и това да не се харесва на неговите опоненти.

Днес всички претенденти устремно щурмуват кметския кабинет, защото перспективите пред града и общината са ясно начертани за години напред – предстои реализирането на мащабен проект за водопровод и канализация, обезпечени са инвестиции в опазване на старините, новият спортен комплекс ще изведе града в елита, индустриалната зона е една от най-сериозните възможности за просперитет, както на бизнеса, така и на общината. Само за последната година, бюджетът на общината е с 15 милиона лева по-висок отпреди 8 години.

Не на последно по важност място – магистралите „Хемус“ и „Русе – Велико Търново“ дават още по-големи икономически перспективи пред Горна Оряховица. Вече е проектиран четирилентов скоростен път, който ще свърже директно индустриалната зона на града с ключовите за цяла Северна България пътища.

Онези, които днес развиват успешни предприятия и делови инициативи, стартирали от Горна Оряховица, дължат постигнатото не само на своята инициативност. Дължат го на свободната пазарна среда, която управлението на ГЕРБ гарантира, дължат го на подкрепата на европейските ни партньори, на отговорната администрация в общината и на умението на кмета да поставя своите съграждани в центъра на внимание при всички важни за региона решения.

Кметът през тези 8 години, избра грижата за града и населените места, за местния бизнес и предприемчивите граждани, за спорта и културните събития, които прославят Горна Оряховица. Кметът през тези 8 години, белязали Горна Оряховица със знака на успешното развитие, е Добромир Добрев. Аз подкрепям хората, за които интересът на гражданите винаги е бил на първо място. Подкрепете го и вие!
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ