област Велико Търново
Сподели
15 мар 2019
Автор: ОбластВТ

Горнооряховци казаха „Не“ на войната по пътищата с благотворителен концерт

Горнооряховци казаха „Не“ на войната по пътищата с благотворителен концерт
Пълна зала приветства българските музикални и танцови изпълнители вчера в Горна Оряховица на благотворителния концерт, организиран от Сдружение "G.O. WAKE UP". Събитието бе в подкрепа на семейства, чиито близки са загинали или пострадали в пътнотранспортни произшествия.В каузата участие взеха Георги Христов, Преслава, Руслан Мъйнов, Ники Станоев, ансамбъл "Чинари", духов оркестър "Виво Монтана", балет "Калина", балет "Грация", самодейни състави и изпълнители при СУ "Вичо Грънчаров". Целта на събитието, под надслов „С разум за живот“, бе да информира шофьорите за важността на пътна безопасност и да събуди желание за по-голяма толерантност на пътя. С бурни аплодисменти горнооряховци казаха „Не“ на жертвите по пътищата.

На значимата организация, подкрепа изказаха председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов, народният представител Клавдия Ганчева и горнооряховският кмет инж. Добромир Добрев. Присъстваха и заместник областните управители на Велико Търново, както и зам.-кметовете на старата столица Георги Камарашев и на железничарския град Николай Георгиев.

Събраните по време на благотворителната проява средства ще подкрепят семейства, чиито близки са станали жертва на пътно-транспортни произшествия.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ