област Велико Търново
Сподели
21 ное 2019
Автор: ОбластВТ

Горнооряховци гледаха филма „Диви и щастливи“ преди официалната премиера

Горнооряховци гледаха филма „Диви и щастливи“ преди официалната премиера
На най-новия български филм, сниман с помощта на професионални каскадьорски екипи, имаха удоволствието да се насладят горнооряховци. Предпремиерата бе излъчена безплатно в залата на Общината - подарък за жителите на железничарския град от кмета инж. Добромир Добрев и председателя на ОбС Димитър Николов. Преди началото на прожекцията, любителите на кино изкуството се срещнаха и с екипа.„За нас е изключително щастие, че сте тук и сте изпълнили залата. Ще се радваме на вашата реакция в социалните мрежи. За нас е много важно вашето впечатление от нашия труд. Подкрепяйте българското кино, то има нужда от зрителите си. Бъдете винаги диви и щастливи“, пожелаха на публиката Александър Сано и Яна Маринова.

Филмът е романтична екшън комедия и е продуцентски дебют на актьора Александър Сано. Част от сцените от „Диви и щастливи“ са снимани във Велико Търново, а други – в София, Русе и Варна. Участват Александър Сано, Яна Маринова, Дария Симеонова, Луиза Григорова-Макариев, Димо Алексиев, Калин Врачански, Явор Бахаров и Базил Ейденбенц.
Официалната премиера на „Диви и щастливи“ е на 29 ноември.

Две жени (в ролите са Яна Маринова и Луиза Григорова - Макариев) изгубили вяра в щастието, внезапно решават да бъдат смели, борбени и да не отстъпват на никого, за да достигнат мечтите си. Със самочувствие и увереност, те са решени да сложат край на този живот и да започнат нов, който да живеят на максимални обороти. С лек и свеж тон "Диви и щастливи" засяга темите за приятелството и любовта, за предаността, за правото на избор и за това, че всеки заслужава щастие, но трябва да се потруди за него.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ