област Велико Търново
Сподели
22 окт 2019
Автор: ОбластВТ

В Първомайци подкрепиха кандидатите на ПП ГЕРБ за Община Горна Оряховица

В Първомайци подкрепиха кандидатите на ПП ГЕРБ за Община Горна Оряховица
Обновяване на централната част на селото, ремонт на тротоари, улици, оформяне на алея за разходки край реката, хигиенизиране, създаване на условия за развитие на малкия и среден бизнес са част от приоритетите на кандидатът за кмет на Първомайци от ПП ГЕРБ Ясен Янков, който има зад гърба си три успешни мандата. На предизборна среща пред жителите на селото, той направи кратък анализ на извършеното и очерта акценти от програмата си за работа през новия мандат. На срещата присъстваха кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и кандидатите за общински съветници. Подкрепата си за кандидатите на ПП ГЕРБ изрази и народният представител инж. Клавдия Ганчева. Всички тук са доказали се професионалисти. Нека оценим достойно всичко направено през мандата, нека погледнем програмата за следващите 4 години и на 27 октомври да гласуваме разумно с №43 за силния отбор на ГЕРБ – правителство, законодателна власт, кмет на Община, общински съветници и кмет на населеното място, за да продължим заедно напред, призова инж. Клавдия Ганчева.

Да си кмет не е привилегия, а отговорност. Имам желание да продължа да работя за Първомайци, затова разчитам на вашата подкрепа. Благодаря на инж. Добрев и неговия екип, че през всички тези години са помагали винаги за решаване на проблемите на селото. Затова на 27 октомври нека направим правилния избор, за да продължим да работим в един успешен екип, заяви кандидатът за кмет на Първомайци Ясен Янков.Ние не търсим оправдания и причини, а търсим решения на проблемите. Тук пред вас са хората, които имат енергия и опит, имат ясна стратегия как успешно да продължим напред. През последните 8 години зададохме много добро темпо на работа и с вашата подкрепа на 27 октомври, гласувайки с №43 за отбора на ГЕРБ, ще продължим да работим заедно, призова кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев.

След представянето на кандидатите, срещата продължи с концерт на местни самодейци и с участието на Димитър Туджаров – Шкумбата.ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ