област Велико Търново
Сподели
14 фев 2018
Автор: ОбластВТ

Вестникът на ВТУ ще се издава отново

Вестникът на ВТУ ще се издава отново
След дългогодишно прекъсване, вестникът на Великотърновския университет се завръща. Неговото име е „ВТУ ДНЕС" и ще представлява портфолио за търновската алма матер. В основата на издателството е сформираният Инициативен комитет за издаване на вестник на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий".

Комитетът е в състав Георги Сивев, Евелина Чернева и Александър Тасев. Вестникът ще съдържа публицистични статии, интересни рубрики, коментари по актуални за студентите въпроси, интервюта от Алумни клуба на университета и Настоятелството, множество лични мнения на студентската общност, стихотворения, спортна рубрика и много други.

Младите хора ще могат да намерят информация относно стажове и работни места, свързани с Кариерния център. За целта, Инициативния комитет е създал имейл адрес, на който студентите ще могат да изпращат техни текстове, актуални теми и въпроси. Вестникът ще се издава в онлайн формат, като ще има и единични бройки в хартиен за библиотеките и факултетите. 

От Инициативен комитет приканват всички млади хора, които искат да се включат в организацията и издаването на вестника, да се свържат на посочения имейл адрес: vtudnes@live.uni-vt.bg.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ