област Велико Търново
Сподели
10 сеп 2020
Автор: ОбластВТ

Великотърновските народни представители от ГЕРБ със съвместна приемна за граждани

Великотърновските народни представители от ГЕРБ със съвместна приемна за граждани
Тримата великотърновски народни представители от ГЕРБ организират съвместна приемна за жителите на старата столица и региона. Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов ще приемат граждани от 13.00 ч. на 14 септември, понеделник. Срещите ще се провеждат в офиса на ГЕРБ във Велико Търново, на бул. „България“ 1.

Тримата депутати са представители на общо шест от постоянните парламентарни комисии. Инж. Клавдия Ганчева участва в работата на комисията по труда, социалната и демографска политика и на тази по транспорт, информационни технологии и съобщения. Станислава Стоянова, която е гл.ас. д-р в Свищовската академия е част от комисиите по образование и наука, и земеделие и храни. Предприемачът и народен представител Станислав Стоянов членува в енергийната комисия и в комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

И този път, по време на срещите, на разположение на гражданите ще бъде и представител на местната власт.
За предварителни записвания – тел. 0882336302.

До края на годината народните представители Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов планират да организират свои съвместни приемни за жителите и на останалите 9 общини от Великотърновска област.  
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ