област Велико Търново
Сподели
05 ное 2021
Автор: ОбластВТ

Бойко Борисов: Румен Радев е убиецът на Северна България!

Бойко Борисов: Румен Радев е убиецът на Северна България!
„Истината за автомагистрала „Хемус“ е, че от половин година не се строи. Дори умишлено не поддържат изградените съоръжения, за да се компрометират и да ни обвиняват нас. Виновникът за всичко това е Румен Радев. Той е убиецът на Северна България“ – това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той припомни, че месеци наред предупреждава за необходимостта от приемателен протокол за готовите участъци от магистралите, но те нямат такъв. Ние бяхме защитили парите с банкови гаранции за всеки лот, посочи Борисов.
При тази рекордна смъртност и бруталните цени на тока и храните, кандидат-президентът Румен Радев извади Бойко Рашков напред, за да сипе лъжи срещу ГЕРБ и да отвлича вниманието. Но хората разпознават лъжата и ГЕРБ продължава да бъде първа политическа сила, каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посочи още резултати от управлението на Румен Радев – Европейската банка за възстановяване и развитие понижи прогнозата си за българската икономика. Негативната оценка е следствие на ниските нива на ваксинацията у нас.

„Световната здравна организация съобщи, че България е на трето място по смъртност в света. А заради шмекеруването на Кацаров с даването на зелен сертификат още след първа доза, Гърция вече отказва да признава българските зелени сертификати. България ще изпадне в изолация от европейските си партньори заради провала на Радев и Кацаров“, продължи Борисов.

„Завеждам дело срещу Бойко Рашков, заради клеветата, че имам банка. Това, което прави Рашков, не е правено никога. Арестуват хора, само за да ги покажат оковани с белезници пред камерите, а после ги пускат. Имаме пребити членове и симпатизанти на ГЕРБ. Репресиите срещу нас са брутални, но няма да ни уплаша“, завърши Бойко Борисов.
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ