област Велико Търново
Сподели
27 ное 2019
Автор: ОбластВТ

Благотворителен концерт и базар, под наслов #ДАПОМОГНЕМНАРАЯ, организират ученици от ПЕГ "Проф.д-р Асен Златаров"

Благотворителен концерт и базар, под наслов #ДАПОМОГНЕМНАРАЯ, организират ученици от ПЕГ Проф.д-р Асен Златаров
Учениците от Х „б“ клас към ПЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ - град Велико Търново организират Пети благотворителен коледен концерт и базар на 18 декември, от 17:00 часа, в залата на читалище „Искра-1896“ гр. Велико Търново.

Благотворителният концерт е под наслов #ДаПомогнемНаРая. В него ще се включат талантливи ученици от Езикова гимназия, вокална група към ЦДГ „Соня“ и Street Dance School “The Center”. Всеки от присъстващите ще може да закупи сувенири, картички и коледни играчки, изработени от ученици и родители с много любов.

Раяна Николова (Рая) е силно и борбено дванадесетгодишно момиче от село Градище, община Левски. Дълги години тя и семейството й се борят със заболяването – детска церебрална парализа. За болестта й разбират още когато Рая е на една година и два месеца, а година по-късно й е направена и първата от общо осем операции. За да може да подобрява състоянието си и да води по-самостоятелен и пълноценен начин на живот, присъщ за дванадесетгодишните деца, тя се нуждае от редовна рехабилитация и лечение, които за съжаление са непосилни за нейното семейство.

Учениците от Х „б“ клас, канят всички, които имат възможност да се включат в благородна кауза. Всеки малък дарителски жест е частица надежда за Рая и нейното семейство. Нека бъдем съпричастни и помогнем на това слънчево момиче в нейната житейска борба. Нека покажем, че наистина по Коледа се случват чудеса, призовават още организаторите.

Средства могат да бъдат дарени и директно по сметката в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
IBAN: BG23UBBS80021043548930
BIC: UBBS BGSF
Титуляр по сметката: Дочка Стефанова Савова /майката на Раяна Николова/

                      

 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ