област Велико Търново
Сподели
14 май 2018
Автор: ОбластВТ

Безплатна занималня за лятната ваканция предлагат в Горна Оряховица

Безплатна занималня за лятната ваканция предлагат в Горна Оряховица

Центърът за подкрепа за личностно развитие в Горна Оряховица и тази година предлага безплатни занимания за лятната ваканция. Учебните форми ще обхванат деца на възраст от 7 до 18 години.

Децата могат да се включат в занимания по приложна електроника, планински туристически умения, музикални дейности, народно пеене, екология, изобразително изкуство и индивидуално обучение по духови музикални инструменти.

Заниманията ще се провежда всеки работен ден от 09.00 ч. до 13.00 ч. през периода от 02.07.2018 г. до 14.09.2018 г. в ЦПЛР. Информация за графика на провеждане на летните дейности може да се получи на място в ЦПЛР или от сайта на институцията: www.odk.gorna.net .

Поради големия интерес на децата за занимания през лятото и ограничения капацитет на работните места, максималния брой участници в група е ограничен до 15. Бройката в различните групи ще бъде запълвана по реда на записване.

Желаещите да участват в летните занимания могат да се запишат до 29 юни в ЦПЛР, ул. „Мано Тодоров” № 5 (приземен етаж на Младежки дом) при съответния ръководител на учебна група.

Заявления за участие в дейностите на ЦПЛР през следващата учебна година могат да се получат на място или да се изтеглят от сайта на ЦПЛР: www.odk.gorna.net.

Подаването на заявленията става на място в Центъра за подкрепа за личностно развитие от 15.05.2018 г. до 28.09.2018 г.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ